ArmorCode integreert met traceerbare AI om de beveiliging van applicaties voor organisaties te verbeteren

ArmorCode is geïntegreerd met Traceable AI, die zijn gegevens naar het ArmorCode-platform zal brengen en de Application Security Posture van code naar cloud zal verbeteren.

Om met de snelheid van het bedrijfsleven te gaan, worden moderne applicaties aangedreven door API’s om functionaliteit te leveren. De uitdaging is dat elke nieuwe API moet worden beveiligd en naarmate het aantal gebruikte API’s blijft groeien, wordt het voor organisaties gemakkelijk om uit het oog te verliezen welke API’s worden ingezet, aangezien applicaties steeds vaker worden gelanceerd.

Met deze nieuwe integratie kunnen klanten van ArmorCode volgen hoe hun API’s worden ingezet en kwaadwillenden detecteren binnen de context van de bredere toepassingsbeveiligingshouding.

“Agile DevOps, Cloud Deployment, Microservices, API-adoptie en Open Source hebben allemaal de levering van applicaties en de risicohouding van applicaties drastisch versneld. Het platform van ArmorCode biedt ons een uniform inzicht in applicaties, microservices en automatiseert complexe DevSecOps-workflows. Traceerbare AI lost voor ons een van de grootste problemen op waarmee beveiligingsteams worden geconfronteerd, namelijk het onderscheid maken tussen geldig en kwaadaardig gebruik van de API’s van een applicatie. De combinatie van ArmorCode en Traceable AI helpt ons dit te doen tegen een fractie van de kosten en tijd”, zegt Upendra Mardikar, CSO van Snap Finance.

“Het brede gebruik van API’s in cloud-native applicaties heeft het aanvalsoppervlak voor ondernemingen enorm vergroot. Traceable bewaakt end-to-end applicatie-activiteit, van de gebruiker en sessie tot aan de applicatiecode. De integratie van Traceable met ArmorCode vereenvoudigt de workflows van AppSec en ontwikkelingsteams, waardoor wrijving tussen deze teams wordt weggenomen om de levering van veilige API’s verder te versnellen.” Jyoti Bansal, CEO en mede-oprichter van Traceable AI.

Het platform van ArmorCode biedt een reeks diensten die organisaties helpen het groeiende aanvalsoppervlak aan te pakken. Organisaties kunnen alleen beschermen wat ze zien en de huidige omgeving dicteert dat meerdere oplossingen moeten worden aangeschaft om inzichten te verkrijgen die nodig zijn om beveiligingsrisico’s te beheersen.

ArmorCode kan fungeren als de centrale hub voor deze tools met meer dan 130 integraties die kunnen worden geïntegreerd met het ArmorCode AppSecOps-platform.

“Deze krachtige integratie tussen Traceable AI en ArmorCode Platform bevestigt onze visie om de beste beveiligingstools samen te brengen en te automatiseren en onze klanten te helpen hun DevOps- en SecOps-teams naadloos te integreren”, zegt Nikhil Gupta, CEO en mede-oprichter van ArmorCode .

“ArmorCode consolideert bevindingen van Traceable en correleert ze met kwetsbaarheden van applicaties en infrastructuur en presenteert ze aan AppSec en ontwikkelingsteams in een eenvoudige interface die duidelijk inzicht geeft in de API-risicohouding van een onderneming en onmiddellijke corrigerende maatregelen die moeten worden genomen om deze te beschermen.” , ging Gupta verder.

Leave a Comment