Beste mobiele websites en beste mobiele apps van 2022 worden genoemd door Web Marketing Association

Boston, MA, 09 augustus 2022 –(PR.com)– De Web Marketing Association is verheugd de oproep aan te kondigen voor inzendingen voor de 11e jaarlijkse internationale MobileWebAward-competitie. Het erkent de individuele en teamprestaties van webprofessionals over de hele wereld die uitstekende mobiele websites en mobiele applicaties maken en onderhouden. De deadline voor deelname aan de MobileWebAwards 2022 is 30 september 2022. Het deelnameformulier voor dit awardprogramma is te vinden op http://www.mobile-webaward.org.

“Vandaag de dag zijn er meer dan 15 miljard mobiele apparaten in de wereld, meer dan 1 miljard apparaten alleen al in het afgelopen jaar. Als een bedrijf mobiel niet effectief gebruikt om zijn publiek te bereiken, ligt het dood in het water’, zegt William Rice, president van de Web Marketing Association. “Het doel van de MobileWebAwards is om zowel de mensen als de organisaties te erkennen die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van enkele van de meest effectieve mobiele websites en mobiele apps op internet. Of het nu gaat om een ​​responsieve website, een mobiel-specifieke website of een mobiele app, onze deskundige juryleden zullen het beste aanbod in 86 sectoren selecteren.”

De MobileWebAwards worden beoordeeld op zeven criteria die worden gezien als vereisten voor een succesvolle mobiele website of mobiele app. Deze omvatten Creativiteit, Impact, Design, Inhoud, Interactiviteit, Gebruiksgemak en Gebruik van het medium. Elke inzending voor een mobiele website of mobiele app wordt beoordeeld op basis van andere inzendingen van hetzelfde formaat in zijn branchecategorie en vervolgens op basis van een algemene standaard van uitmuntendheid.

De belangrijkste prijzen van dit jaar zijn:

Een “Best of Industry” MobileWebAward zal worden uitgereikt in elk van de 86 industriecategorieën, waaronder financiële dienstverlening, medisch, kleine bedrijven, reizen, reclame, transport en overheid.

De hoogste eer van de wedstrijd, de MobileWebAward ‘Best of Show’ van 2022, zal worden toegekend aan de beste mobiele website en de beste mobiele app die volgens de jury het toppunt van uitmuntende prestatie op het gebied van webontwikkeling vertegenwoordigt.

De Web Marketing Association zal ook het interactieve bureau erkennen dat de meeste prijzen heeft gewonnen in de competitie met de “Top Interactive Agency” WebAward.

· Elke organisatie die 5 of meer MobileWebAwards wint, wordt beloond met een Outstanding Mobile Interactive Developer-trofee.

De winnaars van de topprijzen van vorig jaar waren:

EKR won de Best of Show mobiele website voor “Nature’s Sunshine”, die ook werd erkend als de beste mobiele website voor consumentengoederen.

GEICO won Best of Show Mobile Application voor “GEICO Mobile”, die ook werd erkend als Best Insurance Mobile Application.

TMP Worldwide is uitgeroepen tot Top Interactive Agency voor de MobileWebAwards-competitie 2021.

De beoordeling van de MobileWebAwards 2022 vindt plaats in oktober en de winnaars worden naar verwachting eind december bekend gemaakt. De jury zal bestaan ​​uit een selecte groep internetprofessionals die directe ervaring hebben met het ontwerpen en beheren van mobiele websites, waaronder leden van de media, interactieve creatieve regisseurs, site-ontwerpers, contentproviders en webmasters met een grondige kennis van de huidige stand van zaken. of-the-art in de ontwikkeling en technologie van websites. Eerdere WebAward-juryleden waren topmanagers van toonaangevende organisaties zoals A&E Television Networks, The Cincinnati Enquirer, Comedy Central, Disney, Euro RSCG, Ford Motor Company, Ion Global, IBM, J. Walter Thompson, John Deere Company, New York Post Interactive , Organic, Inc., Raffinaderij, R/GA, Saatchi & Saatchi, SAP, SapientRazorfish, Sun Microsystems, Warner Bros. Online, Xerox en WebsiteMagazine.

De MobileWebAwards 2022 worden gesponsord door de volgende toonaangevende organisaties: PR.com, iContact, eTail Conferences en WMR.FM. De Web Marketing Association bedankt deze bedrijven voor hun inzet voor de gehele online marketing community.

Over de MobileWebAwards

De 11e jaarlijkse MobileWebAwards van de Web Marketing Association zijn gebaseerd op het succes van de langlopende internationale WebAward-competitie voor websiteontwikkeling en de internetadvertentiecompetitie. Alle prijsprogramma’s van de Web Marketing Association erkennen de mensen en organisaties die tegenwoordig verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de meest effectieve online marketingprogramma’s op internet. Deelnemers profiteren van de beoordeling van hun marketinginspanningen door een professionele jury en de marketingmogelijkheden die worden geboden door te worden erkend als een bekroonde inzending.

Leave a Comment