Touch Medical introduceert nieuwe ComfortEase™ Flexitouch®

MINNEAPOLIS, 25 juli 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Tactile Systems Technology, Inc. (“Tactile Medical”) (Nasdaq: TCMD), een medisch technologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van medische hulpmiddelen voor de behandeling van patiënten met chronische ziekten die onvoldoende behandeld zijn thuis , kondigde vandaag de volledige marktintroductie aan van zijn nieuwe ComfortEase™-kledingstukken, onderdeel van de Flexitouch® Meer systeem. Bovendien brengt Tactile Medical de kracht van het volgen van de gezondheid van lymfoedeem in de handpalm van patiënten met de lancering van zijn mobiele Kylee™-applicatie.

De patiëntervaring verbeteren met ComfortEase

Door gebruik te maken van meer dan 18.000 feedbackpunten van patiënten en therapeuten, heeft Tactile Medical de Flexitouch Plus-kledingstukken opnieuw ontworpen om gemakkelijker te gebruiken, beter passend en comfortabeler te zijn, allemaal bedoeld om de ervaring en tevredenheid van de patiënt te verbeteren. Samen met de Flexitouch Plus-controller bieden de ComfortEase-kledingstukken patiënten een effectief systeem voor thuistherapie en symptoomverlichting van lymfoedeem, een aandoening die zorgvuldige dagelijkse behandeling vereist.

Empowerment van patiënten door middel van digitale gezondheidsmonitoring

Patiënten die het Flexitouch Plus-systeem gebruiken, evenals degenen die niet gediagnosticeerd zijn en zich zorgen maken over hun zwelling, hebben nu toegang tot de Kylee mobiele applicatie. Deze applicatie breidt het vermogen van Tactile Medical uit om patiënten te helpen op hun reis naar diagnose. Kylee, een persoonlijke lymfoedeem-assistent, is beschikbaar op zowel het iOS- als het Android-platform en is bedoeld om patiënten te helpen voorlichting te geven, symptomen te beheersen en patiënten te ondersteunen om hen te helpen het meeste uit hun therapieën te halen. Met de app kunnen gebruikers hun symptomen en behandelingen vastleggen en foto’s uploaden om veranderingen in de loop van de tijd bij te houden. Gebruikers van de Kylee-app kunnen hun voortgang ook aan hun arts laten zien, wat kan leiden tot beter geïnformeerde gesprekken. De gratis app bevat Flexitouch Plus en Entre verzending en het volgen van bestellingen, instructievideo’s over producten en een educatieve bibliotheek met nuttige informatie over lymfoedeem en symptoombeheer.

“Bij Tactile Medical zijn we gedreven om patiënten met achtergestelde chronische aandoeningen te behandelen en hen te helpen thuis voor zichzelf te zorgen. De release van de ComfortEase-kledingstukken en de Kylee-app markeert een belangrijke stap in het bevorderen van onze missie”, aldus Kristie Burns, Senior Vice President Marketing & Clinical Affairs.

Lees hier meer over de ComfortEase-kleding en de Kylee-app hier.

Over Tactile Medical

Tactile Medical is toonaangevend in het ontwikkelen en op de markt brengen van thuistherapieën voor mensen die lijden aan onvoldoende behandelde, chronische aandoeningen, waaronder lymfoedeem, lipoedeem, chronische veneuze insufficiëntie en chronische longziekte door hen te helpen thuis beter te leven en voor zichzelf te zorgen. Het bedrijf werkt samen met clinici om het klinisch bewijs uit te breiden, het bewustzijn te vergroten, de toegang tot zorg te vergroten, de totale kosten van de gezondheidszorg te verlagen en de kwaliteit van leven van tienduizenden patiënten per jaar te verbeteren.

Juridische kennisgeving met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen zijn over het algemeen herkenbaar aan het gebruik van woorden als “kunnen”, “zullen”, “zouden”, “zou kunnen”, “verwachten”, “anticiperen”, “schatten”, “geloven”, “van plan zijn”, ” doorgaan”, “vertrouwen”, “vooruitzichten”, “begeleiding”, “projecteren”, “doelen”, “vooruitkijken”, “klaar”, “ontworpen”, “plannen”, “terugkeren”, “gefocust”, “vooruitzichten ” of “remain” of de ontkenning van deze woorden of andere variaties op deze woorden of vergelijkbare terminologie. De lezer wordt gewaarschuwd niet overmatig te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen, aangezien deze verklaringen onderhevig zijn aan tal van factoren en onzekerheden buiten de controle van het bedrijf die dergelijke verklaringen onwaar kunnen maken, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de gevolgen van de COVID-19 -19 pandemie op de activiteiten, financiële toestand en bedrijfsresultaten van het bedrijf en het onvermogen van het bedrijf om dergelijke effecten te verzachten; de toereikendheid van de liquiditeit van de Vennootschap om haar zakelijke doelstellingen na te streven; het vermogen van het bedrijf om terugbetaling te krijgen van derde betalers voor zijn producten; verlies of pensionering van belangrijke leidinggevenden, inclusief voorafgaand aan het identificeren van een opvolger; ongunstige economische omstandigheden of hevige concurrentie; verlies van een belangrijke leverancier; toetreding van nieuwe concurrenten en producten; zich verzetten tegen federale, staats- en lokale overheidsregulering; technologische veroudering van de producten van het bedrijf; technische problemen met het onderzoek en de producten van het bedrijf; het vermogen van het bedrijf om zijn activiteiten uit te breiden door middel van strategische acquisities; het vermogen van het bedrijf om acquisities en gerelateerde activiteiten te integreren; prijsverhogingen voor benodigdheden en onderdelen; de effecten van het huidige en toekomstige Amerikaanse en buitenlandse handelsbeleid en tariefacties; of het onvermogen om onderzoeks-, ontwikkelings- en commercialiseringsplannen uit te voeren. Bovendien worden andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen, besproken in de deponeringen van het bedrijf bij de SEC. Beleggers en houders van effecten worden verzocht deze documenten gratis te lezen op de website van de SEC op http://www.sec.gov. Het bedrijf neemt geen verplichting op zich om zijn toekomstgerichte verklaringen publiekelijk bij te werken of te herzien als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.


        

.

Leave a Comment