Zes onderscheidende kenmerken van de SFS Fund mobiele app – TechEconomy.ng

SFS Financial Services Group, bestaande uit twee bedrijven, genaamd SFS Financial Services Limited (“SFS Financial”) en SFS Capital Nigeria Limited (“SFS Capital”), heeft interesse getoond om gebruik te maken van de groeiende internetabonnementen van Nigeria om het klantenbestand verder te vergroten.

SFS Fund-logo

Op donderdag lanceerde het bedrijf de SFS Fund Mobile App die gratis kan worden gedownload op Android en iOS.

Met meer dan 60% van de Nigeriaanse bevolking als jonge mensen die meestal op hun mobiele telefoon zitten, zal de SFS Fund Mobile App zelfs investeringen voor de jongeren democratiseren.

SFS Financial heeft een licentie van de Securities & Exchange Commission (“SEC”) als een Issuing House, terwijl SFS Capital een licentie heeft als een Fonds-/Portfoliobeheerder.

De SFS Group is een product van een Management Buy-out van Skye Financial Services Limited, dat opereerde als de dochteronderneming voor investeringsbankieren en investeringsbeheer van Skye Bank Plc.

De verandering begon als gevolg van het mandaat van de Centrale Bank van Nigeria om alle Nigeriaanse banken op te dragen hun niet-bancaire dochterondernemingen te verkopen. Skye Bank Plc bood zijn 100% belang in Skye Financial Services Limited aan geïnteresseerde investeerders aan.

Na een grondig en transparant proces resulteerde de desinvestering uiteindelijk in de verkoop van Skye Financial Services Limited aan een entiteit gevormd door het bestaande management.

Tegenwoordig is SFS Capital een toonaangevende Nigeriaanse niet-bancaire financiële instelling.

De lancering van de SFS Fund Mobile-app is ter herdenking van de National Financial Awareness Day die op 14 plaatsvindte van augustus als een dag gewijd aan het helpen van individuen bij het ontwikkelen van financiële principes en praktijken die kunnen bouwen aan een solide financiële toekomst.

De SFS Fund Mobile-app biedt een eenvoudig en responsief ontwerp, gemakkelijke navigatie en functies om veilige en naadloze transacties te leveren voor bestaande en nieuwe gebruikers.

“SFS Capital verlegt consequent de grenzen van wat mogelijk is in investeringen. SFS Fund Mobile App is een product van tien jaar leren om financiële technologie te gebruiken om investeringsfactoren te verbeteren en investeringsgemak te bevorderen”, aldus Patrick Ilodianya, Managing Director en CEO van SFS Capital.

Sinds de oprichting van het SFS Fixed Income Fund (SFS Fund) in 2014 heeft SFS Capital consequent dividenden uitgekeerd aan beleggers op kwartaalbasis en handhaaft het de “AA+”-rating, de op één na hoogst mogelijke rating voor een beleggingsfonds en een concurrerend rendement. op beleggingen zonder pre-terminatiekosten.

“De SFS Fund Mobile App is ontworpen voor individuen die op zoek zijn naar een betrouwbaar, veilig en gemakkelijk platform voor hoogrentende investeringen. Geïnteresseerde Mutual Fund-beleggers kunnen de app downloaden en gemakkelijk overal aan hun investeringsreis beginnen”, aldus Executive Director SFS Capital, Dimeji Sonowo.

Afgezien van het verkopen van vertrouwen en ervaring, zijn hier zes belangrijke redenen om de SFS Fund Mobile App te downloaden:

1. Investering en liquiditeit:

Met 5.000 Naira kunt u uw investeringsreis op SFS Fund beginnen en direct rente gaan verdienen. Opnames duren ook tussen de 24 en 48 uur

2. Rente:

Sinds de oprichting heeft SFS Fund consequent beter gepresteerd dan zijn concurrenten en zijn benchmark. Voor transparantie worden de rentetarieven dagelijks bijgewerkt en zijn ze elke keer dat u de App opent zichtbaar op uw dashboard.

3. Beveiliging:

SFS Fund onder SFS Capital wordt gereguleerd door de Securities and Exchange Commission (SEC). Alle beleggingen worden ook gehouden door een onafhankelijke en sterk gereguleerde bewaarder. Alle investeringsbeslissingen worden beoordeeld door een onafhankelijke trustee.

4.Gemak:

De SFS Fund mobiele app is gemakkelijk te navigeren. Ook hebben we binnen de App verschillende investeringskanalen beschikbaar gesteld. Naast de debetkaart (Visa of Mastercard), USSD of Bank Transfer-functies, kunt u nu een Dedicated Virtual Account aanmaken waarmee u een bankrekening kunt koppelen aan uw beleggingsrekening.

Hiermee kunt u eenvoudig een bankoverschrijving doen naar de Dedicated Virtual Account en de waarde staat direct op uw SFS Fund-account.

U kunt dit speciale virtuele rekeningnummer ook delen met een derde partij om betalingen te accepteren.

5. Geautomatiseerde investeringen:

U kunt uw belegging op SFS Fund automatiseren door een doorlopende opdracht aan te maken. Dit kan dagelijks, wekelijks of maandelijks zijn. U kiest het interval en wij honoreren uw verzoek met behulp van technologie. We doen geen inhoudingen die niet door u zijn geautoriseerd en u ontvangt een melding telkens wanneer een inhouding wordt gedaan.

6. Verwijzingen:

Gebruikers die anderen doorverwijzen met een unieke verwijzingscode krijgen NGN 1.000 zodra de doorverwezen partij zich aanmeldt en een investering doet.

SFS Capital Nigeria Limited (“SFS Capital”) is een toonaangevende Nigeriaanse niet-bancaire financiële instelling, opgericht in mei 2011. SFS Capital is de vermogensbeheerdivisie van de SFS Group.

Het bedrijf is naar behoren geregistreerd als Portefeuille-/Fondsbeheerder en Beleggingsadviseur bij de Securities and Exchange Commission (“SEC”).

Leave a Comment